02 augusti 2021

Brighton och Nicole

Startade morgonen med att skaffa ett "Two together railcard". När Michi och jag nu åker tillsammans så får vi runt 30% rabatt på alla tåg. Perfekt nu när vi skall resa till vänner ute i landet.


Anna och Erik kom över med Pluto vid halvtio. Fredrik passar honom idag när vi övriga åker till Brighton. Innan vi gav oss iväg ringde vi Nicole och firade henne på 20-årsdagen.


Det är fint i Brighton vid havet, men idag var det lite ruggigt väder med regnstänk och grå himmel.



Till lunch blev det fisk and chips, något man tydligen skall äta här vid havet. Väldigt god torsk i!



Vi satt mitt i en dörröppning så Erik och Anna var lite sköld mot kylan.



Anledningen till att vi åkte just till Brighton var att vi firar vår 30-åriga bröllopsdag och Michi ger mig en ring att sätta mellan vigselringarna. När vi gifte oss så valde jag helt släta ringar, så som mamma och pappa hade, men nu blir det roligt med lite mer stenar. Det blev mycket provande. Brighton är känt för sina juvelerarbutiker och det finns hur många som helst.


Erik och Michi vilade ut på en pub emellanåt.


Tydligen är Brighton inte bara känt för sina juvelerare utan även för att vara en Pridestad och det fanns många butiker som tydde på det.


Till och med Shellmacken hade pridefärger.


Vi skulle gått ut till restaurang tillsammans på kvällen, men Anna fick lite feber och ont i huvudet. Fredrik hade massor med jobb så det slutade med att Michi och jag gick ut efter hans första bowlinglektion.


Pluto fick nu sin lekand av Michi. Den låter verkligen som en and när han biter på den. Han verkade gilla den...


Idag blev sista dagen med alla. Imorgon åker Fredrik ner till Holland för att träffa familjen Schipper och är inte tillbaka förrän efter att vi har åkt till Sverige. Vi ses alla igen i september när vi är tillbaka här ett par dagar innan vi åker tillbaka till Malaysia. Inget nytt om att få vara i karantän hemma än, men nu är i alla fall 46 procent vaccinerade med en spruta och 23 procent har fått två. Ändå är talen uppe i över 20,000 sjuka om dagen - i lockdown...