04 december 2021

Hundvakt och träning

Lille Pluto sov över i natt och man märker när man har besök. Lite oväntade saker dyker upp på olika ställen. Fniss!


Vi tog oss en liten skogspromenad vid halvåtta. Med tanke på att vi lade oss elva igår kväll så går det ju över förväntan.


Han är för söt när han lägger sig mitt i trappan för att ha koll både uppåt och nedåt i lägenheten. Inget undgår honom.


Härligt att få sätta sig med lucköppning och en god kopp kaffe på morgonen.


När jag satt vid datorn en stund så var det någon som tog en liten siesta och sedan blev det lekstund. Jag hade varit över i djuraffären på andra sidan gatan och fått byta apan mot en lite mer kompakt räv. Den blev väldigt populär och verkar hålla bättre.



Inhandlade också en liten anti-halk matta och en matskål. Nu är vi snart kompletta. Klockan fyra hade jag personlig träning med Annas tränare Mark. Förra gången var ju det mer en introduktion, men idag körde han ett riktigt pass. Det blev cirkelträning med sex stationer och allt skulle upprepas fyra gånger och han tog tiden på varje omgång. Jag kommer att känna av det här i veckan..!


Jag hade hand om Pluto fram till strax innan nio då Anna och Erik kom hem från stan. De hade varit på en proseccobrunch och firat vår granne som fyllde trettio. Jag blev överbjuden på ett glas vin. Så mysigt att ha barnen så nära!


Michi och Tobbe åkte ut till ett snötäckt Rörtången idag. Det ser så annorlunda ut på vintern.


Stugan stod kvar och var omgärdad av orörd snö.



De tog en våffla längs med Marstrandsvägen. Det ser ju supergott ut!


Jane på Signature Kitchen skickade foto på smarta lister för kontakter. Här kan man sätta in kontakter efter behov - vill man ha vanliga, europeiska, för usb? Valen är många.


Nu är alla val gjorda för köket och det är äntligen inskickat för produktion. I februari beräknas allt vara klart. Så spännande! Här i London fick vi just besked från BoConcept att även stolarna till matbordet är försenade och kommer hit 10 december. Osäker på om bordet kommer på måndag eller om allt skickas samtidigt. Tiden lär väl utvisa detta...