05 juni 2020

Vi säger hejdå till Anna och Nicole tar studenten

Imorse bar det av tidigt till Landvetter. Nu var det dags för Anna att åka tillbaka till London också och det är bara Michi och jag kvar. Kommer sakna barnen hur mycket som helst, men det kommer också att bli skönt att bara vara två ett tag :)


Skrattade lite när jag såg alla mina böcker. Efter otaliga besök på biblioteket så har jag nu rätt många oläsa böcker hemma...


Vår skorsten håller på att vittra sönder i teglet och vi har bestämt oss för att klä in den. Nu är det dags att ta in lite offerter. Pratade med en firma för ett tag sedan, men de kommer inte tillbaka trots upprepade samtal. Lite irriterande. Hittade nu en sida som heter Hantverkare.se där man kan få offerter från flera som de har kollat upp.


På eftermiddagen bar det av ut till Rörtången. Tanken var en middag och kväll själva, men så kom Kjell över och frågade om vi inte ville spela krocket. Funkar utmärkt med social distans :)


Det blev också en promenad ner till båtbryggan. Lite kyligt, men vilken fin kväll!


I KL har Sunanhini och Pattu hjälpt oss med posten. Skönt det eftersom Thelma är på Langkawi.


 Fina Nicole tog studenten idag. Bara familjen fick närvara.  



På kvällen var det studentfest hemma hos Helene och Thomas. Eftersom jag hjälper pappa med lite saker så undviker vi för stora grupper. Vi fick ju dessutom fira henne när hela familjen var här vilket var roligt. Då blev det mer tid att hinna sitta och prata med alla. 


Nu är alla barnen på vår sida igenom gymnasiet. Helt sanslöst så fort det gått och så duktiga de har varit! Stort grattis till Nicole idag!!!