30 augusti 2015

Frukost med Marika och Hans

Hittade den här roliga bilden på facebook. Den säger rätt mycket om hur olika våra kulturer är och var ens gränser går :) Dessutom väldigt sann!


Vi startade denna söndagsmorgon med Marika och Hans på The Blue Cow vid Sri Hartmas Shopping Centre där det blev lite frukost. Första gången för oss där och riktigt trevligt!


Det blev sedan en slö dag med bland annat besök i Megamall. Kvällen avslutades med middag och en kall öl på Bricks and Barrells. Skönt att kunna promenera iväg. De hade ett liveband som var väldigt bra i kväll!


Vi fick oss ett gott skratt när vi promenderade hem och jag var tvungen att ta ett kort. Snygg parkering!!! Ibland undrar man hur folk tänker. Det stod antagligen bilar framför tidigare, men när de nu kört iväg så inser man hur tokig den här parkeringen var...


Hittade lite spännande reklamannonser på vägen hem också. Man undrar över kundkategorien?!


Anna hörde av sig från festivalen och det hade varit kallt som sjutton i tältet första natten. Det var en söt bild hon skickade på Nur som tagit på sig rejält inför natt nummer två. Tydligen hade det börja regna och droppa in i tältet...


Man kan väl säga att Anna inte varit omåttligt förtjust i att campa - och det kunde vi väl nästan anat innan. Imorgon bitti styr de i riktning mot London igen med ett övernattningsstopp på vägen.