07 april 2021

Dags att äntligen lämna bilen på service

Äntligen var det dags att lämna in vår Toyota på service. Vi brukar göra det var sjätte månad och nu är det nog två år sedan. Covid, med stängt land och sedan stängt mellan länen har gjort det omöjligt. Nu är den inlämnad och går att hämta om ett par dagar. Åkte vidare till 1 Utama som var helt ommålat från vitt till denna gula färg. Vet inte direkt om jag tycker det var bättre...


När jag kom hem höll rörmokarna på att packa ihop. De hade lyckats välta ut en burk med blå färg så att locket ramlat av. Snygg infart vi har fått nu.



På eftermiddagen var det dags för spanska lektion. Alltså, jag har alltid tyckt att jag har det lätt med språk, men när jag varit hos Maru känns min hjärna mer tillskrynklad än någonsin. Vi sitter och pratar hela tiden och går igenom kapitel i boken. Det känns som om jag inte kommer ihåg någonting och sättet att lära sig på är så annorlunda nu. Inga gloslistor eller något att hålla sig till, bara prat. Det släpper väl en dag gissar jag. På kvällen blev det spinning och en Beck-film. Nu är vi på säsong tre.