02 augusti 2016

Packning och hem till Lerum

Vädret var ok men väldigt blåsigt och i morgon såg det ut att bli regn. Vi bestämde hastigt att vi sticker ifrån Rörtången redan idag istället. Allt packades snabbt in i bilen och sedan tömde vi vardagsrummet på allt utom soffgruppen. Bjälklaget känns som om det börjar ge sig och det ligger en linoleummatta sedan urminnestider där så nu äntligen är det dags att göra något åt det. Vi får hjälp med att ta bort mattan och sedan lägga någon form av trägolv istället. Allt ställdes in i köket som såg helt belamrat ut.




Skåpen flyttades ut i hallen.




Och sedan såg vardagsrummet väldigt tomt ut!




När det var dags för lunch fanns det ingenstans kvar att sitta så det blev lunch ute på trappan.




Jag fick tömma alla våra balkonglådor och plangera om alla lavendel i landet. De klarar sig fint där till nästa år!




När vi kom hem på kvällen skulle allt packas upp och plockas i högar till Malaysia och Sverige. Dessutom så hade ju tvättmaskinen på landet gett upp så det var en hel del tvätt efter tio dagar, plus alla sängkläder och handdukar som nu togs hem efter säsongen... Vi orkade inte laga mat utan Michi åkte iväg och köpte varsin pizza till oss. Väldigt skönt!



Har nu läst Conn Igguldens serie om Djingis Khan. Riktigt bra böcker och väldigt intressanta. Skrattade gott nu ikväll när jag läste ut den sista. På sidan 421 stod följande mening att läsa: "Det låg döda överallt och han hörde hur de flämtade av smärta". ????? Intressant! Hade de återuppstått?



Är man språknörd så är man... Kan inte låta bli att upptäcka sådant här. Det är som om ögonen dras till det. Kul att få sig ett gott skratt emellanåt :)