02 februari 2019

Vi firar Peter

Pia och Anders bodde också hos oss den här helgen. Efter frukosten åkte Pia och jag in till Kuah för att köpa heliumballonger, medan Karin och killarna gick upp på berget för att kolla hur det var med elden på berget igår. Det visade sig att någon troligen svett mark däruppe. Inte klokt hur folk bär sig åt!


Vid halvtre samlades vi alla vid Pelangi och Ulrika och Peters rum där vi skulle gömma oss och överraska honom.


Michi stod vakt vid dörren för att kolla när de kom och vi andra gömde oss på balkongen.




Hotellet hade fixat snyggt på sängen :)


När vi hörde att Peter kom in i sovrummet så rusade vi alla in och han fullständigt bröt ihop. Total förvåning och glädje! Kul när 14 personer kommer och överraskar.



Det blev många kramar att dela ut. 


Karin, som hälsade på oss, kände Peter såklart inte igen. Vi hade berättat massor om honom så hon låtsades vara en gammal skolkamrat som rest dit. Visste allt om hans långa lockiga hår, band han spelade i och mycket annat. Han var helt borta. Till slut fick hon ju avslöja allt. Så kul!!


Det var en strålande glad kille som skålade med champagne.


Han fick en fin t-shirt att ha på sig. Det blev också en blå hatt och ett par röda glasögon. Väldigt snyggt...


Susann och Gordon hade fixat presenter. Bland annat en trådlös mick som var perfekt för Peter älskar att sjunga. Michi hade med en julbock och en ask tändstickor. Peter kommer ju från Gävle och har berättat historier om den klassiska julbocken där. Nu bor han i Bangkok och vid något tillfälle fick han namnet Bocken i Bangkok, som inte alls anspelar på det man först skulle tro. Det blev jubel när han nu packade upp bocken och tändstickorna. Nu kan han leva ut sin dröm om att få vara den som bränner julbocken. Ha ha ha!


Vi sjöng också för Susann som fyllde år idag. Peter fyller först på måndag.


Vid sextiden träffades vi alla på Kayu Puti på St Regis Hotel. Karin tog kort på Anders, Pia, mig och Michi.


Det blev sedan varsin drink i solnedgången.



Helen och Monika dök upp med Ola och Leif.


Här är Monika, Karin och Peter med sina snygga brillor som Karin hade med från Spanien.


Pia, Ulrika och Peter på utebaren på Kayu Putih.


Så vackert i solnedgången!!!


Monika är nästa att fylla 60 så hon fick låna glasögonen en stund.


Alla hoppade ut och satte sig på seglen. Det var så fint ljus för att ta kort.



Så var det dags att gå in och äta middag. Vi hade hjälpt Ulrika lite med bokningen och hon hade bestämt sig för en sexrätters meny som var helt fantastisk!



När klockan närmade sig halvtolv var middagen över och det var dags att lämna. Vi valde att åka hem och inte fortsätta med ner till hotellet på stranden. I morgon skall vi ses klockan tio igen så det var rätt skönt att komma hem i tid. Vilken otrolig dag!!