16 augusti 2016

Lagning av apparater hemma

Idag blev det lite hemmafix. Det var ett stort elavbrott i slutet av juli vilket bland annat ledde till att i princip alla fiskar i akvariet dog. Tack och lov kostar de ju inte en förmögenhet här. Vi börjar nog fundera på att lägga ner akvariet. Vi har haft det i tio år och det är fantastiskt fint med ett havsvattenakvarium, men det är nästan alltid bekymmer med det. Nu blir det nog inga fler fiskar och koraller...

Även löpbandet och diskmaskinen tog stryk av elavbrottet så idag fick vi hit folk som kunde fixa det. Som tur är tar det bara ett par dagar att få hit hantverkare! Nu fungerar allt igen!!!


Idag är det sista dagen av vår dietvecka. Fantastiskt god mat - men oj vad det skall bli skönt att få äta riktigt. Man orkar inte riktigt träna när man äter så lite och det vill vi ju gärna göra.


På kvällen pallrade vi i alla fall oss ner till poolen och simmade lite så nu är vi uppe i 2.500 meter av Vansbrosimmet i Icaklassikern. Riktigt roligt :) Fick lite roliga bilder från London som Nur hade filmat. Anna och Fredrik hoppar runt och omfamnar varandra, överlyckliga! Sveriges damer hade gått vidare till final i fotboll och slog ut Brasilien på straffar. Imponerande! Final på fredag och ingen TV på Langkawi!