17 september 2015

Röjdag i förrådet

Igår var det Malaysia Day i Malaysia vilket innebar helgdag. För oss som jobbar mot Sverige var det dock arbetsdag som vanligt. Idag blev det istället jobb hemma. Vi har pratat hur länge som helst om att fixa vårt förråd som varit överfullt av saker och nu blev det äntligen av. Michi och Thelma hade börjat lite grand när jag var i Sverige och England, men nu blev det total utröjning. På kvällen fick vi hit Daniele på besök. Han skall snart lämna Malaysia efter drygt fyra år här och blir globalt ansvarig för produktion m.m. för Nespresso. Kul!!!

Thelma och jag klättrade och bar och till slut var alla hyllor tomma och allt var utspritt över hela vardagsrumsgolvet i olika sorterade högar. Vi började sortera in saker igen och jag kunde äntligen få en plats med alla gamla bokföringspärmar för Swea sedan 2004 och framåt, gamla räkningspärmar och mycket annat. Detta har fått till följd att även kontoret börjar se riktigt snyggt ut :)



Det blev sedan en snabbtur till Ikea för att köpa lite lådor så att vi kunder sortera och förvara saker lite bättre.




Vi åkte iväg med ett lass till förrådet i Verve Suites så att vi har alla julsaker, Fredriks gamla hockeyutrustning m.m. på ett och samma ställe. När vi var klara på kvällen var halva förrådet inplockat igen. Det blir lite högar att ta sig an imorgon också!