03 juni 2009

Studentfest och champagnebrunch

Det hårda livet kulminerade i helgen med dels studentskiva, dels champagnebrunch. Hur mycket skall man orka med egentligen... ;o)

I lördags var det dags för oss att gå på vår första studenskiva här i Malaysia. Det var två familjer som hade ordnat det tillsammans för att fira sina söner Tim och Carl som kämpat tappert och nu gick ut årskurs 12 här. Det roliga var att de inte bara bjudit föräldrar, utan även barn som går i high school, dvs från klass 9, var bjudna.
Vi samlades för drink uppe på ett av taken till ett hus här och med ett glas champagne i handen kunde man betrakta solnedgången över tvillingtornen och hela Kuala Lumpur. En vy som kan ta andan ur en.


Efter en stunds mingel var det dags för middag en våning ner. I lokalen fanns till och med en biosalong så att om någon önskade kunde de gå och se en film. Musiken flödade och strax var dansen i full gång. Härligt! Det blev en fantastiskt rolig kväll och vi var inte hemma förrän sent.

På söndag morgon var det sedan dags att pallra sig upp för att åka in till Westin Hotell på Bukit Bintang för att fira att en son till våra kompisar Karin och Robert fyllde 19. Vi var väl ca 13 personer som åt god mat och sköljde ner det med champagne under tre timmar.



En fantastisk företeelse det här med champagnebrunch. Mycket och väldigt god mat och fritt flöde av champagne till ett pris av knappt 500 kr. Mycket för en lunch / middag kanske, men med tanke på vad man får är det verkligen helt ok. Man orkar dessutom knappt någon mer mat den dagen utan ligger i koma resten av eftermiddagen för man är så mätt :o) På Westin hålls brunchen på deras italienska restaurang Prego.


I slutet av middagen kom personalen med tårta och skönsång till Marcus. Samtidigt kom en clown och gjorde ballonger i olika former plus att alla fick en jättesnygg röd födelsedagsnäsa. Michi snyggade till sig så att han kunde skicka en fin hälsning hem till mamma Bärbel på mors dag :o)