19 maj 2011

Langkawi, 29 april - 2 maj

Den 29 april bar det iväg till Langkawi på vår årlig resa dit med våra svenska vänner. Denna gång var vi bara fyra familjer. Tidigare har vi bott på Frangipani, men med tanke på de höga priser de tar nu, så hade vi istället bokat in oss på Jeanettes favoritställe, Sunset Beach Hotel. Anna hade med sig läxböcker, slutet på terminen närmar sig.

Sunset Beach Hotel är jättemysigt. Det är lite enklare och har ingen stor frukostbuffet, men man får omelett serverad vid bordet istället. Dessutom sitter man ute på en terass och tittar ut över havet. Helt fantastiskt!

Första kvällen landade vi vid nio och åkte direkt till Orkidría och åt skaldjur. Andra kvällen gick vi alla ut och åt tillsammans. Dessutom kom tre familjer till som bodde på andra hotell så vi var nästan 30 personer som gick till Beach Garden.

Lördagen blev en dag i slapphetens tecken. Michi och Fredrik låg platt fall på varsin massagebänk i trädgården på hotellet. Skönt att se Michi vila lite!

Anna och jag låg och solade, fast mest i skuggan, med övriga gänget.

På kvällen satte vi oss på stranden för att ta en drink innan vi skulle ut och äta. Linus och Aksel fyller 18 om en vecka och fick dricka utan sprit :)

Regnet började sakta falla så vi fick flytta in under tak.

Kvällens middag blev på Oasis som ligger granne med hotellet. De stora barnen var jättegulliga och tog hand om alla yngre.

Under middagen hade vi lite vadslagning om kvällens match, Manchester United mot Arsenal. Vi gick sedan vidare till en pub och såg matchen och det slutade med att Jeanette var kvällens vinnare!

Dagen efter tog vi flyget hem vid halvtvåtiden så att barnen skulle ha lite av eftermiddagen kvar att plugga på. En lika härlig och trevlig resa som varje år!!!