09 december 2021

Mycket att boka idag

Bakdörren på vårt hus går inte igen när man går ut. Vem som helst kan ju gå in här plus att det blir väldigt kallt i entrén. Man känner sig som en gnällig tant, men det är väl bara att anmäla...


Var och tränade styrketräning på eftermiddagen och idag tränade vi ben. De var som spaghetti när jag gick därifrån...


Hade även spanskalektion idag. Ibland känns det lite svårt, och det är väl bra att det är utmanande, men ibland skulle jag vilja ha lite mer struktur och grammatik. Helt plötsligt idag skulle jag använda både subjunktiv och futurum som vi inte ens har gått igenom. Då vill man nästan bara att timmen ska ta slut.


Roligt idag var att Nasrul har börjat lägga golvet i gästbadrummet. Så roligt att se att det nu går framåt!


Nu är PCR-test och Passenger Locator Form fixade för Michi. Han har fått svar, efter lite väl lång väntan, på sitt antigentest han gjorde i Partille också så nu skall allt vara klart för att resa. Skönt! Anna och jag tog en promenad med Pluto och han var alldeles galen. För första gången ikväll har han börjat lyfta på ena bakbenet när han kissar. Han börjar bli vuxen. Det är precis som att följa ett barns utveckling. Tydligen var han helt slut hela kvällen sedan.


BoConcept har bekräftat att våra möbler kommer imorgon, allt utom soffan, så det ser jag fram emot. Roligt om det är på plats när Michi kommer. Det är precis på håret att de hinner hit. Nu blir det en vecka tillsammans i London innan det bär av till Sverige för oss båda.