30 november 2021

Skogspromenad med Pluto

När jag satt hemma och jobbade knackade det helt plötsligt på fönstret högt upp i trappan. Tala om att hoppa till. Två män stod utanför på terrassen på andra våningen. De letade efter den trasiga takbiten. Jag fick upplysa dem om att det fanns en Cederkvist-familj till här och att de skulle till huset mitt emot. Nu har de satt fast biten, men det ser ju verkligen inte särskilt bra ut fortfarande. Tydligen nådde de inte tillräckligt bra så de skall dit igen.


Jag var över och kollade på allt som händer i Annas och Eriks lägenhet och passade på att knycka med mig Pluto. De var glada att få en lunch i lugn och ro och jag var lika glad att få med mig en kompis på promenad.


De hade köpt en adventskalender till mig så att jag också skulle få en. Nu ser jag fram emot goda kaffemornar.


När Pluto var återlämnad promenerade jag bort till Waitrose för att handla middag. Det är ju helt underbart när man är i Europa med de goda, grova bröd som man kan hitta!


Fick min proseccoadventskalender jag beställt idag. Har ju gett bort en sådan till Anna tidigare, men igår fick hon Rituals istället. Tänkte att de kunde vara roligt att testa.


När lådan med flaskorna kom så var den alldeles blöt i botten och jag fick mina misstankar bekräftade när jag öppnade lådan. Krossat glas och trasiga flaskor. Nu har jag skickat ett mail till firman och frågat hur det går att lösa så får vi se vad de säger. Tillräckligt med flaskor ändå, fniss, men rätt skall vara rätt.


Idag kom kaklet till badrummen och köket till Almaspuri och Nasrul har varit iväg och köpt allt annat som behövs runt omkring. Stämde av följesedeln och kaklet till väggarna i toaletten/tvättstugan saknas. Jag får sätta Thelma på att ringa dem och kolla. Tur att vi har henne.


Här kommer en bild på Annas och Eriks hall. Den blev ju väldisponerad, praktisk och snygg. Jag pratade med Tom, vars firma de anlitat, och han skall titta på lite saker här också.


Michi fick sig en chock i morse när han skulle ta bilen. Det kommer mycket snö i Sverige nu. Det blir ju väldigt vackert, men helt annat klimat än vad vi är vana vid.


Idag har jag också bokat in träning med Annas personlige tränare, Mark. Vi har en träff på torsdag morgon. Dags att köra igång lite lagom igen.