24 februari 2013

Till Sungai Buloh

Vi behöver några rejält stora krukor till trädgården på Langkawi och det har varit svårt att hitta där. Vi hittade en som var defekt och jättedyr. Vi påbörjade nu istället vår jakt här i KL. Hittade först ett ställe vid Solaris som faktiskt verkade ha de bästa, dessutom till halva priset. Vi åkte dock vidare ut till Sungai Buloh för att kika lite där.


Efter lite nödsamtal till Jessika så hittade vi till slut fram till Potter´s Garden där de har mängder med krukor! Tyvärr hittade vi ingen bra kruka just nu, men detta var ju bara ett första försök.


Vi skulle sedan åka vidare till en lampaffär nära IKEA, men det började regna så mycket så vi bestämde oss för att åka hem. Det är svårt att ta bilder på sådana här tropiska regn, men efter nästan en timme kunde inte dräneringen svälja mer utan det började pumpa upp vatten ur dräneringarna och då fylls gatorna rätt snabbt. På vissa ställen blev det som sjöar!


På kvällen blev det sedan en tur till Riblee´s. Det var riktigt längesedan vi var där. Fredrik tog en "riktig" spaghetti Carbonara, dvs med riktig bacon, och Michi och jag tog revben. Så gott! 


Imorgon kommer pappa - det skall bli så fantastiskt kul!!!