27 maj 2017

Fullt av folk och Casa del Mar

Sov i hela tio timmar i natt - något som i princip aldrig händer. Vaknar för det mesta en stund mitt i natten, så det här var välbehövligt! Efter frukosten kom Harry och Joanna hit för att fixa med våra kameror och vårt larm. 


Vid halvtvå höll de fortfarande på och vi fick hjälp med att ladda ner ett program på datorn så att vi kan se playback från när kamerorna har fångat upp rörelse i trädgården. Det blir mycket bättre än att titta på kort där man knappt ser vem som varit här. Då kom det in fyra ungdomar hos oss. Daniel och Marcus som jobbar hos oss är på Langkawi med kompisar nu och kom på moppar tillsammans med en kille och en tjej vi inte träffat tidigare. De hade med sig vin och högtalare och dundrade igång här. Harry och Joanna tyckte det var trevligt och stannade de också.


Eftersom alla blev kvar stack Michi och jag iväg varsin halvtimme och tränade och när klockan var sju fick vi lite försiktigt säga att vi hade en middagsbokning halvåtta så vi behövde göra oss i ordning.  


Vi hade bokat bord på fantastiska Casa del Mar där man sitter vid bord på stranden och ser solen doppa sig i havet. Maten är sååååå god och det är en av de bästa restaurangerna här. Härligt med ett par timmar att sitta och prata bara Michi och jag.