02 maj 2015

Tröjorna återfunna

Michi tog lite sovmorgon i morse och jag hann både med att simma och sitta och läsa en stund. Skönt!



Efter lite frysrensning åkte vi in till Kuah igen. En ny dammsugare behövde införskaffas. Vädret slog om totalt och det började spöregna och åska.



Vi stannade först vid Langkawi Parade igen och Michi kom ut helt överlycklig. Någon vänlig själ hade lämnat in hans påse med tröjor till hittegods vid mataffären. Det finns goda människor än!



Väl hemma tog vi lite foton på allt som ligger utanför vårt hus. De fyra första villorna gör om sina platta tak, men allt material och allt skräp har de lagt nere vid oss. Vi fick denna helgen höra att allt skall vara klart om tre veckor. Väntar med spänning...








Vi landade igen i KL framåt åtta efter en lite läskig färd. De varnade hela tiden för dåligt väder och alla var tvungna att sitta ner. Så fort någon rörde sig så kom det direkt en stressad röst i högtalarna att man måste spänna fast sig. Deras oro smittade av sig. Sedan blev det aldrig någon riktig turbulens så det var lite konstigt!

När vi kom hem blev vi bjudna över till Marika och Hasse på lite middag och där var även Thivanka och Melo. Kul avslutning på dagen!