17 juli 2016

Flytthjälp

Fredrik har nu lagt ett bud på den stora lägenheten vi var och tittade på för ett par dagar sedan. 925 pund i veckan plus inflyttning den 10 augusti. Nu hoppas vi att hyresvärden går med på detta då det är både ett lägre belopp och ett senare datum än vad han begärt. 

Efter frukost traskade Fredrik, Michi och jag iväg hem till Anna. Vi passerade en kurka med denna stora skylt utanför och man kan inte annat än fundera över hur britterna har tänkt med Brexit. Det är mycket prat om det här i London och alla här verkar besvikna.



Hemma hos Anna packades det för fullt och vi övriga tre började bära ner saker som skall vidare till den nya lägenheten i St John´s Wood.



Det blev ett lass nu på förmiddagen med rätt mycket saker. Fredrik ska få hjälpa Anna att ta ner allt som ligger i överskåpen så att hon kommer åt allt senare.



Barnen tog sedan med oss till Chipotle, ett mexikanskt ställe som är som en fast food-kedja. Gott, men väldigt mäktigt.



Efter maten blev det mer packande och nu fick vi med väldigt mycket! Väl framme i den nya lägenheten sprang jag ner i den lilla butiken, Turkish Market, och köpte öl och clementiner till alla oss flyttgubbar.



Michi och Fredrik stack sedan hem, men jag och Anna stannade och packade upp så mycket vi bara orkade. Till slut var köket helt färdigt med Annas saker. Senare i veckan skall Nur komma med alla sina saker.



Det fanns till och med ett litet vinställ inbyggt i lägenheten där vi också fick plats med vinglas m.m.



Anna och jag var inte färdiga förrän klockan närmade sig åtta. Vi tog oss snabbt hem till Gloucester Place och gick sedan till The Chapel där vi mötte Fredrik och Michi för lite middag. Ingen var så jättehungrig efter den stora lunchen.




Anna och jag hade pratat lite med kocken när vi beställde och ville bland annat ha en rätt som vi åt för några dagar sedan. Nu var den tyvärr slut, men när vi satt oss vid bordet skickade han ut en extra liten rätt till oss. Trevligt! Efter maten var det dags för Anna att gå hem. Hon jobbar ju imorgon. Vi övriga gick hem till Fredrik. Skönt att ha kunnat hjälpa Anna lite med flytten!