11 maj 2019

SWEA fyller 40

Vaknade i natt med sådan värk i benet ungefär som om jag hade sträckt lårmuskeln från fästet vid höften och ner på utsidan. Hade inte haft någon känning alls när jag gick och lade mig. Kunde inte ens vända mig i sängen. Fick halta upp och hämta ett ispack och ta Panadol. Efter ett par timmar slumrade jag till igen men fick ligga helt still för det gjorde så ont. Det var lite bättre när jag vaknade. Vi hade bokat träning idag, men det var ju inte att tänka på så Michi gick iväg själv. Jag fick köpa voltaren... Det blev gradvis bättre under dagen och när kvällen kom kunde jag gå i högklackat. Så försvann det helt som om det aldrig funnits. Så skumt!!! Kanske någon kramp?




På kvällen firades SWEAs 40-årsdag över hela världen. Den 11 maj 1979 startade Agneta Nilsson SWEA i Los Angeles och hade träffar i sitt garage och nu finns det i 30 länder med totalt 70 avdelningar och cirka 7000 medlemmar. Imponerande!



Pia och Susann var värdinnor och hade fixat allt jättebra! Temat var vit klädsel. Lite svenskt tema hade smugit sig in bland maten där det till och med låg lite bilar till efterrätten. Även svenska ostbågar fanns som snacks innan middagen.




Efter maten var vi ett gäng som åkte vidare till TREC, ett stort partyområde i stan.




Vi hamnade på ett ställe som hette Iron Fairies. En jättestor klubb i flera våningar.




Snyggt kort på oss tjejer... Jag, Susann, Pia och Emma. Det är ett roligt gäng här nu!




I slutet av maj åker vi upp ett gäng med sju tjejer till Langkawi innan alla försvinner iväg för sommaren. Det blir en bra avslutning på årets första halvår.