10 november 2015

Deepavali men jobb ändå

Nya spännande tider väntar nu Anna. I december slutar skolan och hon håller som bäst på med att skriva sin uppsats. En tenta i spanska återstår också. Vad som är extra roligt är att hon nu fått ett skriftligt erbjudande att stanna på Wistla, så nu är det i princip klart med jobb också. Nu återstår bara att hitta en lägenhet och få eget boende. Inte lätt i London. Visst finns det hur mycket som helst att titta på, men det är också hur dyrt som helst. Även med en bra lön är det svårt att hitta boende där man kan bo utan att behöva dela med andra. Spännande och rolig uppgift i alla fall att hitta en bostad.


Själv var jag och jobbade idag. Egentligen är det helgdag här i Malaysia, deepavali, men eftersom vi jobbar mot Sverige så var det bara att traska iväg till jobbet i alla fall. Idag blev det ingen sushi till lunch, ovanligt nog, utan istället indisk buffet. Man äter hur mycket som helst i princip och det går på hela 20 kronor :) Dessutom väldigt gott!


Vi har nu kollat Bron avsnitt sju också och måste vänta ända till nästa måndag för att se upplösningen. Fy vad spännande det är!