07 november 2021

En dag på latsidan

Morgonpromenaden idag gick via 163 shopping mall. Det är så absurt att se alla juldekorationer i den här värmen. Det känns helt fel.


Det blev en välbehövligt slö dag hemma. Läsning av böcker, kaffedrickande och tv-tittande. Det kändes som vi verkligen behövde en andingspaus. Efter att ha skrivit på pappren igår för lägenheten så gick luften ur lite. Så mycket vi har på vårt bord nu, lika skönt är det när en sak går igenom. Samtidigt gäller det att samla kraft för att fortsätta på samma sätt. Vi har tre lägenheter kvar som skall säljas och det är mycket jobb som krävs. På kvällen gick vi till Souled Out och åt middag.

Vi undrade vad som hände när vi var där. När Michi gick iväg till toaletten kom den svartklädde mannen över till mig och skålade. Väl tillbaka vid sitt bord slocknade han totalt. Michi skojade till det lite. På andra sidan satt fyra stora indier, en kvinna och tre män. De hade tydligen suttit där och druckit sedan eftermiddagen. Helt plötsligt blev kvinnan helt galen, så aggressiv. Hon skrek till personalen, var missnöjd, ropade att hon skulle döda dem och slängde sin mobil i marken med kraft. Kyparen var imponerande lugn och hela situationen lugnade ner sig och de lämnade till slut. I mitten av dessa sällskap satt vi med god mat, varsin öl och lätt höjda ögonbryn...