28 februari 2024

Till Hongkong Gem och Toyota

Det blev ett besök till Hongkong Gem idag. Jag hade ett armband där låset gått sönder och de skulle fixa det på någon vecka. Chelsea, som har affären, plockar alltid fram det ena och det andra och försöker sälja. Det är roligt att titta, men det blir ju inte precis några spontanköp. Ha ha!


Väl hemma igen hämtade jag en väska med kläder som skall sys upp. Jag köpte en kavaj och ett par byxor på Zara häromdagen som måste läggas upp i ärmar och ben. Bäst att göra det här där det går snabbt och nästan är gratis. Med hjälp av Annas tränare, Olivia Devall, kör jag nu stenhårt med mat och träning. Nu är det ändå rätt ok. När jag är ensam här i KL så går det lättare för jag kan äta lite tidigare på kvällen och eftersom Thelma inte heller är här så fixar jag allt själv. Kilona kryper neråt och idag kom jag i en klänning jag inte kunnat ha på länge. Målet är en vikt på under 60 när jag fyller 60. Det känns väl som ett bra avstamp.Tänk på gymnasiet vägde jag 44 kilo utan att någonsin banta. Hade någon sagt då vad man skulle komma att väga så hade man väl brutit ihop. Nu känns det ändå rätt ok att bara vara under 60. Jag är ju inte så lång. Så, då var det officiellt...!


Kvinnan som jobbar nere på Altera i 1 Mont Kiara är så gullig och frågade efter Anna. Anna tar alltid med byxor och saker från London för att justera är hon är här.


Kylskåpet behövde fyllas på och jag gick ner till 163 för att handla på Jaya Grocer. Min tå gör nästan ännu ondare nu så jag får ha rätt skor och sakta gå framåt. Styrketräning går bra för då står man ju mest still, men zumba och annat får stå tillbaka tyvärr. När jag skulle gå hem så vräkte det ner regn så jag hoppade in på El Meson och tog en kycklingsallad till middag. Skönt att få en anledning till att inte laga mat. Det är ju inte superkul att laga mat till en person...



Det blev en skön kväll med en god bok i soffan hemma.