24 april 2019

Afterwork och Vasco´s

Idag var det dags att åka in och jobba lite. Blir inte mycket av den varan när vi har besök. Fredrik har åkt hem och Anna skulle ut med kompisar så vi bestämde oss hastigt för en liten afterwork. Vi började med att titta på skybaren på A-Loft. Den var väl så där kul men utsikten var fantastisk. Väldigt liten bar och vi fick sitta i rökavdelningen. 


Utiskten gick inte att klaga på.



Vi fick lite snacks som de helt plötsligt kom och skulle ta bort för man fick inte äta där man fick röka. Vi lyckades dock få behålla snacksen på bordet tills de var uppätna... 


Det var sedan dags för middag och vi promenerade över till Hilton och deras grillrestaurang Vascos. Vi har tittat på den flera gånger men aldrig gått in så nu var det dags. Provade en japansk öl till förrätten.



Det blev så klart en riktig köttbit till varmrätt och det var verkligen fantastiskt gott!


Kul att ha provat restaurangen men vi kommer nog inte att gå tillbaka. Alldeles för lite folk, vilket är det vi har reagerat på varje gång. Vid bordet brevid satt en affärsman med en, ja vad vi kan kalla, affärskvinna. Det kändes som de åt snabbt för att gå vidare... Nu har vi i alla fall testat Vascos och högt betyg till maten!