27 mars 2012

Champagnebrunch och studentklänning

Nu var det söndag och våra vänner hade kommit tillbaka från Borneo. De var supernöjda med resan och hade bara beröm till Nasha och hennes resebyrå för ett fantastiskt arrangemang! Idag skulle Leif och Christer på Formel 1 ute i Sepang och vi tjejer gick till Westins restaurang Prego för en champagnebrunch.



Den obligatoriska clownen var kvar och fick sätta sig mellan ett par snygga svenska tjejer. Vi var också modiga och provade ostron, en delikatess jag aldrig riktigt förstått mig på. Med mycket tabasco och citron så gled det ner så fint. Kunde dock lika gärna varit en bit manet... 


Nu hade de slutat med grillbuffén utomhus och istället kom de och serverade kött vid bordet. Det bästa kommer nästan sist, den fantastiska ostbuffén de har!



Till slut var vi tvungna att prova de röda näsorna. De var dock lite stora, så min satt fast i tre sekunder och sedan flög den av som en projektil. Vi hade också fått små ballongkonstverk av clownen.



Efteråt skulle vi på jakt efter Converseskor i Pavillion och utanför stod ett antal Ferrari parkerade. Eva och Yvonne poserade villigt framför de olika bilarna.



Vi hittade till slut en Conversebutik på våning fem och både Eva och Yvonne hittade skor. Under tiden kom Anna till Pavillion för att kolla lite så sedan kunde jag få skjuts hem.



Vi åkte så till Plaza Damas i jakt på en klänning till Annas kommande studentbal, The Prom. Hon hade först tänkt låta sy upp en klänning, men det är ju alltid bättre med färdig konfektion som man kan prova och tro det eller ej, hon hittade denna fina klänning.




Det roliga var att de hade en sådan otrolig rabatt i butiken så klänningen hon hittade kostade 899 rm i grundpris. Vi såg sedan att de hade cocktailklänningar - köp 1 få 1. Anna hittade då två jättesöta och det är ju så mycket fester inför studentavslutningen så hon fick ta dem också. Båda behövde läggas upp och tas in i midjan. När vi sedan skulle betala så fick det totalt på 888 rm!!! Det blev alltså mindre för alla tre ihop än vad långklänningen ursprungligen kostade inklusive ändringar och allt. Dessutom ett sådant lyckosamt tal, enligt kinesiskt sätt att se, så hon kommer nog få väldigt roligt i dem :) Nu kan vi bocka av en sak inför alla avslutningar!