25 januari 2015

Frukost i Publika och födelsedagsmiddag på Prego

Två trötta barn valde att ligga hemma och sova i morse, men jag och Michi åkte upp till Publika för att se om vi kunde hitta ett nytt frukostställe. Efter lite rundvandring så bestämde vi oss för Coffee Societe som visade sig vara riktigt bra, men nästan med svenska priser.


Miljön var väldigt cafélik och Michi och jag hade turen att få en liten låg grupp med fåtöljer.


Jag provade en bagel med lax och avokado som var helt fantastisk.


Michi tog ägg och bacon som de hade arrangerat på detta tornliknande sätt. Också väldigt gott!



Under den lilla rundvandringen hittade vi en affär som sålde antika möbler och annat, Outdated. Vi har länge pratat om att det skulle vara kul med en Jukebox och där stod den. Antik var väl synd att säga då den är från 90-talet, men det är ju faktiskt 25 år sedan nu. Fördelen är att man laddar den med CD-skivor och det får plats 100 stycken. Bläddringsfunktionen var inte riktigt hundra så de skulle kalla upp en mekaniker från Johor Bahru och vi får den inom en vecka. Så kul. Den är redan laddad med skivor, men hälften är malaysisk musik så vi får nog byta ut lite...



Väl hemma hade barnen kvicknat till och varit med killarna på jobbet och ätit lunch på B-Lab. Undrar om det blev någon frukost, eller bara lunch direkt??? Marika, Anna, Nils, Kevin, Johan och jag var sedan och kollade när Fredrik och Daniel spelade match på Garden. Tyvärr förlorade de denna gång med 2-3. 



Anna stod upp och hejade på brorsan när det blev spännande!




Anna kommer att fylla 22 när hon åkt härifrån så vi hade bokat in en för-födelsedagsmiddag på Prego. Först blev det dock lite foton tagna på balkongen. ScandAsia skall skriva en artikel om ambassaden och hur det är att vara svenskt företag här i Malaysia och ambassaden hade tipsat om oss som intervjuoffer. Joakim Persson, bosatt i Bangkok, gjorde intervju över Skype. Skall bli kul att se.



Middagen på Prego blev god och mysig. Michi och jag har dessutom varit förlovade 26 (!) år idag. Inte klokt - hur kunde det gå så snabbt. Det blev mycket att skåla för: Förlovningsdagen, Annas kommande födelsedag och att Fredrik fått villkorad antagning till två av de fem universitet han sökt till. Väntar fortfarande på svar från tre till, då fem är max man kan söka till i England. Stolt över min familj!!!




Anna uppvaktades med lite presenter också.




Sista natten med gänget denna gång. Nu är det sista året som gäller för Anna, lägenheten är klar i London där hon skall bo med två kompisar, hon har kommit med i ett Mentorprogram och allt ser ljust ut. Ser fram emot att besöka henne till sommaren!