02 juni 2012

Lunch för Maria och Sweas sommarmiddag

Igår, torsdag 30 maj, var vi ute ett gäng tjejer och firade av Lotta på La Vineria i Bangsar Shopping Centre. Hon, Magnus och barnen flyttar tillbaka till Sverige den 10 juni och Jeanette, Claudia, Lotta S, Mica, Nina och jag tog ut henne på lite lunch.

Idag var det Marias tur och Jeanette hade bokat en lunch med Maria och mig. När vi kom till Publika och restaurang Plan B satt flera andra tjejer där och väntade och Maria blev alldeles rörd. Josefine hade varit iväg och köpt present från oss alla.


När vi firade av Gunilla Berglie tidigare i år så gav vi henne champagneglas från Royal Selangor som Maria tyckte var så snygga så nu fick hon likadana. Med här var Jeanette, Maria, Josefine och Ulrika...



...samt Sara, Ingrid, Helen och Annie.



På kvällen var det vidare till nästa tillställning. Som alltid blir det extra mycket i slutet av året. Nu var det Sweas sommarmiddag på Top Hat inne i stan och vi var 20 personer totalt. Mica hade fixat i ordning en poängpromenad med helt omöjliga frågor som fick oss att fnissa.Jag lyckades vinna med 10 rätt av 15 och det berodde helt på tur!!! Fick ett presentkort på 200 ringgit i Harvey Normans vilket kommer väl till pass då vår brödrost just gått sönder.



God trerättersmiddag ända fram till elvatiden på kvällen. Nu är sista Sweaaktiviteten avklarad och inget nytt förrän i augusti.