09 februari 2011

Sweas Årsmöte 2011

Så var det dags för Sweas Årsmöte 2011 och vi samlades hemma hos Maria Kjellberg Harkins över 20 personer. Roligt att det blev så stor uppslutning för mötet. Vi fick också med en ny medlem, Malin, som står här mellan Jeanette och Maria, som nu börjar bli riktigt rund om magen.

Harriet, som varit valberedning tills nu kom, samt även Monika från Port Dickson och Lee Eng.

Först blev det fika med semlor (!) som Ann-Sofie bakat. Här sitter hon längst till vänster med Jennifer, Anna-Lena, Lotta och Ulrika.

Maria, som är vår ordförande, började med att hälsa alla välkomna och sedan fick alla dra sina bitar.

Jeanette är vår sekreterare och så även på detta mötet. Jag drog ekonomi och medlemmar efter att ha fått bokslutet reviderat och klart igår.

Vi fick besök av I Karrtini som gör kläder med batik. Hon kommer att ha en modevisning under festmiddagen när vi har världsmöte här i Kuala Lumpur. Många av hennes kläder är helt fantastiska.

Alla satt och lyssnade och beundrade hennes tyger och bilder. Hon jobbar tillsammans med sex olika konstnärer som skapar mönstren på hennes tyger. Hennes butik ligger i KLCC.

Efter drygt två timmar var mötet slut och det var dags för alla att dra sig hemåt igen. Själv åkte jag ner till Bangsar Village II för att köpa födelsedagspresent från Fredrik till Anna inför imorgon. Var sedan på kontoret och jobbade några timmar. Kul! Jag gillar det verkligen!

Besök av Janne och Wolfgang

Den 7 februari fick vi besök av Michis kompis Janne Åkerberg och hans reskompis Wolfgang. Det festliga var att Wolfgang har gått i samma skola och väl känner till vår vän Johan Atterström som bodde här tidigare! Världen är liten.

Bärbel kom också över på middag och fick träffa våra besökare.

Imorgon bitti sticker Janne och Wolfgang till Langkawi en vecka för att tina upp efter den svenska vintern. Därefter blir det en natt i Singapore med Michi, sedan Borneo en vecka och så avslutas resan med ett par dagar i KL. Fullt program!