11 maj 2022

Fullspäckad dag runt KL

Idag var det en dag full av ärenden och det var riktigt skönt att kunna bocka av listan med saker att göra. Startade med en timme spanska. Därifrån bar det av till Midvalley Megamall där jag skulle lämna in vårt modem när vi nu avslutat internet i vår gamla lägenhet. På internet står det att man kan lämna in det på vilken "TM Point" som helst. När jag kom till den i Midvalley fick jag höra att jag måste åka till TM Menara i Bangsar. Färden gick vidare. Michi hade avslutat vårt konto den 21 april och det tar en månad innan det verkligen är avslutat. När jag nu kom idag, 11 maj, så sade de att Michi måste vara med eftersom vi avslutade innan månaden gått. Jag förklarade att det var ju redan avslutat och att jag bara ville lämna modemet. Vägrade gå innan hon tagit emot det och efter att ha skickat tre olika passkopior - tur jag har alla i telefonen - så funkade det till slut. Tålamod...

Åkte vidare till Bangsar Village för att hämta upp en väskrem jag väntat på i snart ett år och äntligen var den där. Nästa stopp blev Bangsar Shopping center där jag lämnade in sex tennmuggar som skulle putsas. De hade blivit väldigt fula. Det ska ta upp till två månader...! Får väl hämta upp dem när vi är tillbaka. Sista stoppet blev CIMB bank innan jag åkte hem. Hela dagen hade nästan gått.


Hemma fick jag besök av Neesha och hennes farbror som mätte upp för köksgardiner, plus gardiner i vardagsrummet. De ska hinna komma hit och hänga upp dem innan vi åker. Härligt!


Avslutade kvällen med ett spinningpass och middag. Skönt slutkörd och nöjd med många saker fixade.