22 februari 2023

Zumba med Swea

Det blev zumba även denna onsdagmorgon. Jag hade hjälpt Swea att ordna ett event med Zumi och vi blev sex personer. Flera har dansat förr så och Zumi drog ner koreografin så att det var lite enklare, och alla hängde med bra och tyckte det var roligt.


Jag letade på internet idag för att hitta barstolar till köket. Det är inte lätt. Hittar hur många som helst som har en sitthöjd på 75 centimeter, men inget snyggt. De få som är snygga finns inte kvar... Vid ettiden gick jag och träffade min spanskalärare. Hon hade funderat på att flytta hem, men nu har hon bestämt sig för att stanna så nästa vecka kör vi igång med lektionerna igen. Kul! På vägen hem gick jag förbi i-Store och köpte en ny laddare till Michi. Vi lämnade de vi hade i Maidenhead. Han har ju klocka, telefon och airpods och nu kan han ladda allt på en gång. Det bästa var att jag nämnde att när jag köpte laddarna i julas så hade de rabatt. Fick då till svar att han nog kunde ordna det igen och jag fick betala 169 rm istället. Här lönar det sig att fråga!


Gick in på Sports Direct och kom hem med två nya träningsset för våren. Där får man så här mycket till priset av vad ett par byxor kostar i Sverige. Lika bra att passa på. Kan ju till och med ta med lite hem.


Det blev en avkopplande kväll med The Crown och nu har vi avslutat säsong 3.