17 mars 2023

Tusen ärenden och lite flärd

Startade morgonen med en tur till Toyota i PJ för att lämna in bilen på service. Det var nästan två år sedan sist så det kändes bra. De hade byggt om väntsalen så man kunde se rätt in i verkstaden.


Medan de fixade bilen blev det en tur till Chinatown. Besökte pärlaffären där jag tidigare köpte mycket. Så sorgligt för de har nästan inget att göra nu. Jag köpte bara plastpåsar för att kunna packa pärlor i Sverige och skicka till de som förhoppningsvis vill köpa.


Det renoveras mycket i Chinatown nu och det finns fina väggmålningar och många nya trendiga restauranger.


När jag ändå var därnere så gick jag till den stora blomsteraffären. För 350 kronor fick jag mer än jag nästan kunde bära.



När jag kom hem var det dags för en service av fläkten hemma. Den funkar inte riktigt som den skall. Han konstaterade att de som installerat gjort det för tätt så nu måste han kontakta köksfirman som får göra om och göra rätt.


Klockan ett gick jag till JJ Nails. Det var två år sedan sist. Nu blev det fina naglar på händer och fötter.


Var på apoteket för att handla giktmedicin till Michi och såg en deodorant med "sexy bouquet". Häromdagen var det en restaurang med "sexy ambiance". Detta i ett muslimskt land. Jag bara skrattar!


Anna landade i Male idag och Nur fick sig en riktig chock. När jag såg filmen Nurs mamma gjort så började nästan jag gråta också. Anna och Nur är verkligen så fina vänner. De flög vidare från Male ut till deras ö, Vavathi. Väskan kommer förhoppningsvis imorgon.


Roligt att veta att vi ska hem till Nurs familj över påsk och få uppleva detta vackra!