04 mars 2013

Utflykt till Telaga Harbour

Startade morgonen med en löparrunda nere på gatan längs med Cenang Beach vid sjutiden medan pappa låg och sov. Det är så skönt att springa medan det är rätt svalt, dvs bara 26-28 grader :)


Framåt lunchtid tog sedan pappa och jag oss en tur med bilen och åkte till Telaga Harbour. Det är en mysig liten hamn med flera restauranger och man känner sig förflyttad till rivieran i miniformat. Vi åkte längst ut och när vi klev ur bilen var det hur många kossor som helst runt oss.



Längst ut på udden låg denna fina fyr.


Här var också en strand för de mer lokala båtarna som inte hade bryggplats.



Pappa försökte bli kompis med kalvarna, men de backade lite skyggt och lade huvudet på sned undrandes vem denna konstiga varelse var :)



När vi så promenerade bort mot restaurangerna gick den ena av mina skor sönder så det blev till att gå barfota. Asfalten var ju något varm nu när värmen klättrat upp mot 32-33 grader... i skuggan!



Så här mysigt ser det ut vid Telaga Harbour som ligger uppe på nordvästra Langkawi.


Det ligger många stora båtar här och man undrar om de ligger här permanent eller om de kommit seglandes hit och bara ligger här ett litet tag.



Väl hemma kunde vi nu äntligen parkera under vår lilla carport som till slut blivit klar!!!!



Vi packade våra saker för nu var det snart dags att återvända till vardagen i KL och sedan hann vi ligga en liten stund vid poolen innan det var dags att dra sig härifrån vid halvfemtiden. 


Det är alltid svårt att lämna Langkawi för det är så fantastiskt skönt där. Kan bara konstatera att detta köp var helt rätt och något vi aldrig kommer att ångra. Längtar redan tillbaka :)