20 december 2023

Dags att börja med julmaten

Nu var det dags att börja med julmaten. Imorgon ska vi baka pepparkakor med Helene och familjen och degen måste sättas en dag innan. Jag hade missat nejlikor så det blev ett snabbt besök i affären.



Fredrik och jag stack iväg till gymmet vid tolv och det var skönt att få tränandet gjort lite tidigare. Det är roligt här hemma för rätt som det är hittar jag något av barnen med dagens lilla pussellåda. En bit fattas, men det var fler tidigare så vi hoppas den ligger i någon annan låda.


Anna och Michi delade ut julklappar till brukarna på jobbet idag. De blir alltid så glada över att de får en liten present och extra kul när det var en liten tomtenisse med som hjälpte Michi att dela ut gåvorna.


Ägnade kvällen åt att slå in alla julklappar. Så skönt att vara klar med det. Michi gravade laxen så det var en sak till på listan som blev klar. Anna, Erik och Fredrik tog tåget in till Göteborg för att träffa lite olika vänner. Vi tog hand om vår kompis. Det var kallt att gå ut på kvällen. Nu är det minusgrader igen. Pluto fick sin madrass brevid min säng och somnade snabbt, men så fort dörren öppnades där nere så sprang han till Anna och Erik så klart.


Nu börjar nedräkningen. Ska fixa i ordning i köket och förbereda för pepparkaksbaket. Vi har lite nya formar i år som jag köpte från Formina.se En är misstänkt lik Pluto...