21 april 2023

En hylla tömd och vi provar ny japansk restaurang

Efter att ha packat ner saker i fem väskor så har vi nu en hylla till att göra oss av med. Så skönt att se hur det minskar ner i vårt framtida gästrum. I oktober kommer dessutom säng och garderober så då kan vi ta emot gäster på riktigt.


Större delen av dagen gick åt till att packa de sista två väskorna och organisera i hyllorna. Körde dessutom ett extra zumbapass bara för att det är så kul. Michi jobbade hemifrån. Ramadan är slut och avslutas med Hari Raya. Högtiden brukar ha en extra dag ledigt, men i år fick de för sig att ge två. Undrar om någon tänker på hur mycket det kostar? Utanför balkongen dundrade det av fyrverkerier, hur mycket som helst.


Michi hade hittat en ny japansk restaurang nere vid Shoplex så den bestämde vi oss för att prova idag.


Man fick beställa in kött och grönsaker och sedan kom det in en liten grill och det var bara att sätta igång. Ytterligare en kväll med rolig "göra-det-själv-middag". Köttet läggs i salladsbladen med lite olika såser och allt viks sedan ihop till ett litet knyte. Fräscht!



Skönt med en tidig kväll. Imorgon blir det packning av handbagage och en långpromenad. taxin kommer först nio på kvällen.