24 juli 2019

Heldag i London

Sista heldagen i London och vi tog oss en promenad igen. Vi var ju tidigare i veckan på Borough Market, men inget blev handlat då så vi bestämde oss för att gå dit igen. Såg The Shard när vi gick förbi London Bridge station. Vi tittade på att åka upp men de tog 30 pund per person. Lite väl dyrt!


Hoppde in på Boots på Hay´s Gallery och handlade avsminkningstussar. De har så bra här som är indränkta med rengöringsmedel och återfuktning. Hittar inte dem vare sig i Sverige eller i Malaysia.


Vissa skyltar på marknaden är ju värre än andra. Ett stånd med viltkött hade rubriken: From Bullet to Borough...


Efter marknaden hittade vi ett litet kafé där det blev en smörgås och en kopp kaffe. Nu var vi tillbaka på Bermondsey Street fem minuter från Borough Market.
'

På kvällen kom Anna över till oss och vi promenerade bort till Butler´s Wharf igen. Michi hade valt ett franskt brasserie för kvällens middag. Vi träffade Fredrik vid Tower Bridge. En något trött kille efter att ha varit ute sista kvällen med gänget efter gårdagens ceremoni.



Det blev lite olika maträtter till middag. Som både Anna och jag hoppats på så fanns det musslor!


Ingen dålig utsikt heller... 


Anna gav en fin penna till Fredrik i present. Den får han vara rädd om!


Så var det dags att krama om Anna lite extra för nu ser vi henne inte mer den här gången. Hon dyker dock upp i Malaysia den 17 augusti så det är ju bara några veckor bort.