31 januari 2022

Tillbaka till familjen i London

Så var det dags att lämna Sverige för den här gången. Så roligt det har varit och så många jag har hunnit träffa! Extra trevligt var det på Landvetter när vi nu uppnått nivå Brons på British Airways för då fick jag checka in i kön för Business class. Tre personer före istället för trettio. Härligt!


Hann med en liten frukost innan planet skulle gå också.


Framme i Maidenhead hade mitt antigentest anlänt så det var bara att testa sig igen och skicka in digitalt. Skönt att allt gått bra med resan hem.


Det blev en promenad med Pluto på kvällen och sedan var han väldigt leksugen.


Michi och jag provade den nya restaurangen i Maidenhead. Supertrevlig på alla sätt, men de har inte fått igång servicen. QR-koderna vid borden fungerade inte så man fick gå till bardisken för att beställa. Många saker var slut och servitörerna verkade som oerfarna gymnasieelever. Maten var god, men de har lite att jobba med.


Efter middagen blev vi uppbjudna en liten stund till Anna och Erik. Pluto har fått en ny leksak. Den fylls med godisar och sedan skall han rulla runt den så att det ramlar ut godisar genom det lilla hålet. Han jobbade hårt på det och fick mycket belöning...



Tänk vilka leksaker det finns för hundar nu. Lite mer intelligenta där de verkligen skall lära sig saker.


Idag önskar vi också alla våra vänner ett gott nytt kinesiskt nyår när vi nu går in i Tigerns år.


Nu är vi på sista destinationen för den här resan. Den tionde februari bär det av till Malaysia igen och då blir det mycket att göra!!!