04 juni 2023

Handskar och fika

När pappa kom på middag så fick jag min födelsedagspresent och det var rätt present till rätt person. En läsplatta från Storytel. Jag läser ju ofta på telefonen nu och det fungerar inte när det är soligt och man sitter ute. Den här är precis som en bok och fungerar överallt. Så bra!


Soft Touch behövde två kartonger till med handskar med hängryttare. Vädret var så fint så vi satte oss på altanen och fixade dem på ett par timmar.


På eftermiddagen blev det en promenad bort till Aspenäs Café där vi träffade Tobbe på en fika. Vi passerade fina Aspenäs Herrgård där vi hade vårt bröllop 1991.


Sedan tretton år tillbaka drivs ett litet café alldeles vid Aspen bortanför Aspenäs Herrgård. Det är bara öppet på helgerna. Gammalt och mysigt.


Vi satte oss på utsidan för idag var det varmt och skönt.


Ängar och djurhagar omger platsen och det var ett par hästar som var helt överlyckliga över att ha fått komma ut efter vinten. De skuttade runt som galningar.


Eriks svensexa är nu över och allt hade gått enligt plan och alla var jättenöjda. Extra roligt för Fredrik och Erik. Det var två trötta killar som tog tåget hem från Edinburgh.


Michi och jag hade en lugn söndag hemma. Några rum blir städade varje dag, grusgången bör tas om hand som vanligt och livet ramlar in i sina vanliga banor.