21 maj 2021

Sista rycket inför strängare lockdown?

Efter morgonens promenad bar det av till 1 Mont Kiara. Nu när man skall in i ett shoppingcenter så måste man öppna sin Covidapp och visa att det står Low Risk, dvs att man inte varit i närheten av någon med Covid. Dessutom måste man fortfarande ta tempen och scanna QR-kod för att få gå in. 

Inga nyheter från regeringen idag så en dags till respit från strängare regler i alla fall! Besökte Mailbox därinne och lämnade tillbaka lergrytan från Lazada. Fick besked om att pengarna kommer att återbetalas direkt så jag får kolla bankkontot imorgon. Forsatte två våningar upp till Harvey Norman, det första besöket i en affär på ett tag, för att köpa en ny blender. Den vi hade började det ryka om häromdagen. Fick tag på en bra av Tefal.


Forsatte till en köksaffär i Mall 163 för att se om de hade lergrytor, men så var inte fallet. Sista stoppet blev DHL med lite brev som skulle vidare över världen. Så lustigt här hur folk agerar i affärer. Helt plötsligt ringde det när jag fick hjälp och tjejen på DHL svarade och pratade en lång stund. Lite irriterande när man står och väntar.


Imorgon har vi en visning av Verve Suites och jag gick upp för att kolla hur det såg ut. Det lilla rummet gör vi om nu och det var ju rätt rörigt. Har nu beställt en tidsplan av Howard som håller id et.


Fläkten vi beställt till samma lägenhet anlände idag så nu skall det mesta kunna gå och fixa.


Vi fick som vanligt en god middag på balkongen. Anna, Erik och Fredrik gick till en indisk restaurang i Maidenhead. Nu har de öppnat upp så att man även får äta inomhus. Det blev även pub-besök. Förstår att de tycker det är kul att kunna gå ut!


Nu hoppas vi bara att vi inom ett par månader skall kunna besöka dem och få en guidad tur runt stan.