28 augusti 2012

Hallen fixad och bilinbrott i Malaysia

Äntligen, söndag en vecka innan vi skall hem, är grusgången äntligen färdig. Säkert femton timmars arbete lagt där. Skall nu bara köpa round-up och vattna så att det inte är lika uppvuxet när vi kommer hem nästa gång!


Anna var iväg idag och träffade sin kompis Elina. Det regnade så hon tog bilen och jag var hemma hela dagen. Tog en stund med en god bok, men gick annars till angrepp mot hallen. Vi har en hel garderobsvägg där som det har varit väldigt enkelt att stoppa in en massa kläder i sedan urminnes tider. Nu åkte allt ut, sorterades, och helt plötsligt gick det att få in våra vinterkläder, så att bara sommarjackorna hänger framme. Skor och stövlar fick plats på golvet och vi slipper 100 par skor framme vid dörren. Underbart! Imorgon får det bli stora lasset med bilen igen.

Michi ringde ikväll och han och Fredrik hade haft världens otur. När de var och åt på kvällen på restaurang South Pacific i PJ så hade Fredrik lämnat sin ryggsäck i bilen. Han hade sovit över hos en kompis och haft med sig sitt Playstation 3, hela konsollen. Dumt att lämna väskor framme! När de kom var en ruta sönderslagen, dörren lite uppbänd och ryggsäcken borta. En ledsen Fredrik, som väl samtidigt har lärt sig något. Hård läxa tyvärr. Inte roligt!