29 juli 2021

En promenad till stan

Michi har hostat hur mycket som helst och vågar knappt gå ut för alla tittar på honom som om han har Covid. Idag gick vi in till centrum för att köpa hostmedicin och hoppas på att det hjälper. Inne i centrum var det lite marknad med grönsaker. Alltid mysigt när sådant poppar upp.



Vi promenerade längs kanalen hem. Det är väldigt fint!


Senare på eftermiddagen gick Fredrik och jag ut med Pluto. Från och med idag sade Erik att han kunde fixa det, men i och med att de jobbar tycker de säkert det är skönt att vi tar en långpromenad med honom varje dag vi kan.


Jag recenserar ju mycket böcker på min instagram för Bokmalarochbladloss. Extra roligt när författarna kommenterar och blir glada!


Provade en ny middagsrätt idag med kycklinglårfilé i ugn med soltorkade tomater, vitlök, färska örter och lite annat gott. Det blev riktigt bra.


Anna skickade en bild på familjens baby. Idag har han tappat en tand i underkäken. Det är inte underligt att han just nu vill bita på det mesta. Det kliar säkert hur mycket som helst i tänderna.


Michi tog sig en promenad efter jobbet och innan middagen. Helt plötsligt kom den här bilden. Härligt att se att han njuter lite nu när vi är i England.


Det blev nästan första kvällen utan spelet Catan. Istället satt vi och pratade med Fredrik och åt god mat och det blev en härlig och avslappnad kväll. I mailkorgen kom senare ett meddelande från Hammonds med alla ändringar på garderoberna. Nu är vi nöjda och kan trycka på den knappen också.