22 juni 2014

Paulis här och första båtturen för sommaren

Idag blev vi lite förvånade när Mats dök upp på cykel här på Rörtången och hade cyklat hela vägen från Östra Sjukhuset. Han är verkligen otroligt duktig med sin träning.


Vi väntade besök av min kusin Lena med familj idag och strax innan de kom dök Angelika, Stanley och lilla Stella upp. Vi skrattade gott för det är som på Langkawi när det kommer folk hela tiden. I och för sig väldigt trevligt!


Räkmackor dukades fram till tio personer och sedan blev det fika. Lena skall åka till deras hus på Mallorca i åtta veckor nu så det var roligt att vi hann ses innan de sticker.


På kvällen kom vi äntligen ut på första båtturen. Vi åkte för att äta på Rönnängs Brygga, men det var stängt för personalfest. Lite lustig dag att stänga på mitt i  midsommar-helgen. Vi åkte då till Dyrön för middag på Vadbinderiet, men de hade bara öppet mellan 12-16. Vad är detta??? Så till slut blev det Åstol. Deras meny är rätt begränsad och framför allt väldigt dyr! Vi fick dock en jättegullig servitris som hette Elin, med släkt på Rörtången så det var ju kul. 


Maten var dessutom jättegod. Vi fick flytta in för det blev lite kallt när solen gick ner.


Michi var väldigt nöjd att äntligen få komma ut och köra den älskade båten!


Vi hade laddat båten full med filtar som tur var och alla satt ordentligt insvepta när vi åkte hem för vinden kom rakt norr ifrån och var väldigt kall.


Frusna kurade vi ihop oss inomhus på kvällen. Dags för killarna att börja jobba imorgon.