14 augusti 2012

Hem till Göteborg igen

Måndag igen och Elisabeth skulle börja jobba efter en lång semester. Martin var dock hemma fortfarande. När Sandra kommit hem efter ett par körlektioner åkte vi allihop till ett ställe som hette Bockholmen där vi åt en väldigt god lunch. Återigen ett mysigt ställe alldeles brevid vattnet.


Efter maten blev det en promenad runt ön och vi kände oss alldeles som hemma när vi gick förbi båten på bilden nedan. Nästan exakt samma som vår :)


Vid tvåtiden blev vi sedan utskjutsade tll Bromma flygplats för resa ner till Göteborg med Malmö Aviation och denna gång gick planet i tid och funkade fint... Pratade med Michi under dagen och han var uppe på Langkawi för ett möte. Lät ju inte helt fel det heller!

Nu är det dags att börja röja hemma och fixa i ordning i Annas rum. Det blir lite gjort varje gång vi kommer hit och det känns lika skönt när det blir lite tomt i garderober och lådor. Idag fick klädkammaren en dust och fem lådor av åtta i en stor byrå är nu tomma så Anna kan lägga dit kläder m.m. från Malaysia. Sakerna har kommit men vi kunde inte ta bilen idag för att få hem allt från kontoret då den råkat bli tankad med bensin i stället för diesel när vi var borta, så nu är den på sanering. Vi får den lite senare i veckan. Skönt om vi har fixat lite plats till dess för alla lådorna då!