21 juni 2021

Sverige utan regering

Idag kom beskedet att Malaysia vill uppnå flockimmunitet i år och att de som fått två sprutor skall kunna resa fritt inom landet. Inget är klart, men förslaget är lagt.


Idag gick jag med Michi till sjukgymnastiken för att lära mig hur jag kan hjälpa till med musklerna för att mjuka upp och göra honom rörligare. Tre olika saker skall göras en gång om dagen. Fick fota så att jag inte glömmer bort. Han fick lite ström i sig också och hade nästan träningsvärk efteråt.


Jag har börjat följa ett träningsprogram som heter PowerAbs av Kari Pearce. Hon har varit världsmästare i Crossfit, hållit på med gymnastik och är utnämnd till  världens tredje mest vältränade kvinna, så hon om någon borde ju ha bra övningar. Fem dagar i veckan kör man tio minuter. Under pass 4 skall man göra wall climbs. Michi fick assistera första gången så att jag visste att jag inte skulle ramla. Jobbigt, men det gick ju bra :)


Låssmeden kom idag och tog bort det nedre låset som kärvade. Nu kan vi komma ut även där uppe.


Pluto gjorde premiär på Siscos möte idag. Ha ha, han är rätt busig annars när han springer omkring. 


Ingen fotboll idag så det fick bli en Maria Wern-film istället. Nyheterna hade vi kolla många gånger under dagen. Stefan Löfven fälldes i en misstroendeomröstning idag och det är första gången i Sveriges historia. Nu måste ny regering bildas eller så måste Sverige gå till nyval. Vid sista valet tog det fyra månader att bilda regering. Det här känns ju bra för landet i Covid-tider...