21 oktober 2013

Träff med Navindra och middag på Orkidria

Ännu en morgon där vi vaknade med regn. Nu hade Anna plus Jake och Harrison åkt hem så det var bara fyra av oss kvar i huset. Frukost fick intas under tak på grund av regn och blåst.


Körde ner Michi till The Cliff där han hade träff med Dr Navindra och Dr Sharifa för att hjälpa Global Doctors hitta lokaler här på Langkawi. Vädret var inte nådigt nere vid stranden.


Efter att ha åkt runt ön i några timmar och titta på lokaler kom alla hem till oss för lite fika. Michi hämtade upp sin mamma också som nu flyttade in till oss när Annas rum blivit ledigt.


På kvällen träffade vi Anna och Martin och tog med dem till Orkidria för lite god fisk och skaldjur.


Efter maten drog vi oss hemåt och tog en första tidig kväll på denna resan och lämnade Martin och Anna åt att strosa hem till hotellet igen. Trötta och i matkoma var det rätt skönt att få krypa ner i sängen och somna tidigt. Fredrik har fått hög feber och stannade hemma, så vi tog med en friterad vitlöksräka och lite fried rice till sjuklingen. Han har varit lite varm och jag tror att båtturen igår med mycket regn och vind som kylde ner oss satte fart på någon infektion. Nu kan han i alla fall vila ordentligt.