22 november 2013

Thailunch och Langkawi

Sedan 1 september gick jag med i en grupp på Facebook som hette 100 träningspass på fyra månader. Jag har kämpat hur mycket som helst och idag nådde jag mitt 100e pass på 83 dagar! Rikltigt imponerad själv. Till lunch traskade jag iväg till Plaza och träffade Bärbel och Michi. Vi åt lunch på en liten thailändsk restaurang. Tyvärr hade de bytt ägare och var inte lika bra som tidigare.


Vi skrattade gott åt deras skylt. 1 RM per price - intressant! Hur tänkte de då??


På eftermiddagen åkte jag och Michi iväg till Langkawi för en sista inspektion av vårt lilla jordskred på baksidan innan vi åker till Sverige över jul. Vi kollade noga frysen också för att se om vi ska köpa med några goda pålägg när vi sedan åker tillbaka igen. Det är så gott att sitta ute och mumsa på en nybakad macka med leverpastej eller rökt korv!


På kvällen så gick vi ut med Katie och deras andre son, Barnaby, till Orkidria för lite god middag. De hade aldrig varit där så det var ju kul. Nu har vi träffat hela familjen. Det blev en riktigt trevlig och rolig middag. Sitter bara och njuter av deras engelska. Man känner sig som om man är mitt uppe i Downton Abbey.