29 oktober 2010

Ännu en vanlig söndag

På kvällen den 23 oktober var vi hemma hos Karin och Robert på middag och kom in på ämnet - Allt vi handlar i Sverige men glömmer bort att äta upp. Vi kom då på att vi hade fryst löjrom kvar hemma och vi bestämde raskt att vi skulle ha en lyxig söndagsbrunch med löjromstoast och skumpa. En helt vanlig söndag :)

Innan våra gäster kom på söndagmorgon vid elva lyckades jag med konststycket att gå rakt in i vår balkongdörr som bara föll rakt ut. Som tur var höll dörren och jag klarade mig undan med lite skrapsår på benen och en bruten nagel. Var helt enkelt värd lite skumpa efter det...

Michi och Robert tog tag i öppnandet av skumpan när alla fem var samlade och jag, Karin och Fredrik fixade det sista med mackorna i köket.

Det bästa man kan ge mig är nog löjromstoast så det blev en sann njutningens stund på balkongen!!!

Peter Listrup var också med - extra roligt eftersom han snart lämnar Malaysia för Australien.

Visst är det underbart att någon gång ibland riktigt lyxa till sig. Varför hade vi aldrig såna här bruncher när vi bodde hemma i Sverige? Med tanke på det arbetstempo som alla håller och att man inte kan få hjälp med saker så billigt och lätt som här, så borde man verkligen unna sig lite mer flärd ibland! Vi kanske kan introducera trevliga vanor när vi är i Sverige nästa gång :)