11 oktober 2021

Badrum till Almaspuri

Morgonen startades med lönerna för oktober. Det tar alltid ett litet tag då jag gör allt manuellt och inte har ett lönesystem. Känns inte så aktuellt att köpa ett för bara sex personer. Klockan 14 hade jag stämt träff med en kille från Ants Studio som jobbar med badrum. I texten till firman står det att två killar startade eget för de var trötta på alla firmor som inte levde upp till vad de lovat. Och när kom killen till vårt möte? 14:50 - nästan en timme senare än utlovat. Så typiskt Malaysia. I lägenheten hade nu tegelstenarna kommit till väggen de skall bygga upp på utsidan för att stänga igen upp till räcket på balkongen. Ovanför blir det ett skjutbart fönster.



Vi tittade på våra badrum som ju är överfulla och väldigt fula. Här kan det bara bli bättre. För 350 rm, dvs ca 700 kronor får man en design uppritad. Det är det ju så klart värt. Sedan kan man ju välja om man vill anlita dem eller inte.


Hela väggen ut mot balkongen är nu riven. Trodde de skulle göra det när de stängt till på utsidan, men tydligen inte. Hoppas vi inte får några djurbesök. Tur vi är på våning sex.


Min Apple Watch har fått problem. Skärmen är helt svart, men turligt nog så loggar den mot telefonen ändå. Får gå tillbaka till Apple i 1 Utama och se till att de servar den. Det är ju roligt att få statistik.



Jag tycker ju att det är väldigt roligt med jul och även adventskalendrar. Nu har vi ju en ny familjemedlem som så klart måste ha en också. Anna och Erik köper något fint hundmatsmärke med massor av riktigt kött i. Så klart hade den butiken även en hundadventskalender, så nu har jag skämt bort den lille busen. Han är nu uppe i 19,5 kg och skall som fullvuxen väga mellan 20-25. Jag tror att när vi åkte vägde han tolv.


Pluto hade tydligen sniffat ordentligt på kalendern, men nu får han vänta tills 1 december.