04 januari 2013

En dag på Pantai Cenang

Till idag hade vi bokat in tre massage-tider nere hos Aisha på Sunset Beach Resort. 60 RM för en timmes otroligt bra massage är ju fantastiskt prisvärt! Mariana, Cathrine och Robin skulle få njuta lite idag. Nere på Sunset har de alltid så fina dekorationer med mina favoritblommor Frangipani.


Mariana var först ut att få lägga sig en timme.


Sedan kunde hon få ta det lugnt på stranden i väntan på Cathrine. Michi åkte sedan och hämtade dem och tog dem till oss andra som var på Pantai Cenang.


Vi andra hade det väldigt skönt. Det är första gången vi åkt och badat på denna stranden. Vi har alltid bott på hotell på Pantai Tengah annars. Här är Andreas, Fredrik, Fredrik J, Anna, jag, Michi och Nicole och bara njuter.


Till vår stora förvåning hade Anna med sig en bok som hon dessutom läste ut på bara några dagar. Hon brukar aldrig vilja läsa annars, men undrens tid är inte förbi :)


Framåt två vandrade vi längs stranden och hittade en liten mysig restaurang där vi kunde äta lunch.


Michi, jag och Fredrik åkte hem vid fyra för att packa. Eftermiddagen blev sedan skönt avslappnad hemma.


Cathrine och Michi tog en liten promenad ner till havet vid vårt hus. Det är inte direkt så att det går att bada där, men ändå fint att gå ner där.


De fick se några mystiska djur som var som en blandning mellan fisk och ödla. De såg ut som sådana där urtidsdjur man ser på planscher för hur evolutionen gick till från fisk till männsika, när djuren kom upp på land...


Vid halvsju blev Fredrik och jag körda till flygplatsen och Michi åkte sedan tillbaka för att möta de andra och äta på Orkidria. Här köpte de sina middagsräkor.


Det blev en god och uppskattad middag med massor av olika fisk- och skaldjursrätter.


Vårt plan blev lite försenat och vi var inte hemma förrän nästan elva och då stod middagen och väntade även på oss. Nu börjar det bli dags för Fredrik att köra igång med tentaläsandet. Det har varit några härliga dagar på Langkawi och nästan första resan där vi verkligen har kopplat av och inte haft massor av arbetare hemma varje dag. Det är förhoppningsvis så här det kommer att bli mer och mer framöver.