07 augusti 2016

Långpromenad - för att hålla oss vakna

För att inte sitta hemma i tv-rumssoffan och slumra till under OS bestämde vi oss för en långpromenad runt Sri Hartamas. Redan när vi kom förbi första parkeringen fick jag ta kort för de hade rivit bort allt och kommer väl troligen att bygga upp något - eller så fixar de bara marken.




När vi kommit runt nästan hela varvet var det dags för foto igen. Byggnaderna med servicebostäder, garage och kontor nära kontoret hade skjutit rejält i höjden under de två månader vi varit borta.



Nu var det lagom för lunch och det blev kaffe och en laxbagel på Coffee Bean.






Vi skrattade gott åt paret vid grannbordet. Alltså, just när man äter kan man väl ändå lägga ifrån sig sina telefoner??? OK - jag hade min framme, men bara för att fota.



Jag hade dumt nog tagit på mig ett par sandaler och fick så mycket skavsår. Som tur var så hade jag plåster i massor att sätta på...



På kvällen provade vi sedan den japanska restaurangen Toki Dori som vi såg igår. Spännande med nya ställen.



De hade massor av olika Yakitori, dvs kycklingspett, med olika kryddningar. Bäst var deras kycklingvingar med mycket sesamfrön på.




Provade några av deras spett också, goda men rätt lika i smaken.




Avslutade sedan kvällen på Souled Out med en öl och en mojito. Efter en sommar i Sverige blir det nu ingen alkohol och hälsosam mat för ett tag framöver!




En liten bild på mina virkade fyrkanter. Köpte garn i Sverige för ett överkast till Langkawi. Många rutor behövs... Passar bra att hålla på nu under OS.




Se om vi får sova bättre i natt :)