21 november 2010

Halsbandsförsäljning, manikyr och bar på Soft Touch

Idag, på fredag morgon, var det dags för smyckeförsäljning igen. För ovanlighetens skull ringde det på dörren exakt klockan nio när vi öppnade och sedan vällde det in folk. Karin hade lagt lappar under alla dörrar i Almaspuri och Angkapuri och jag hade satt upp lapp på skolan samt skickat massor av mail. Idag var japanskorna tillbaka. De har lyst med sin frånvaro ett tag.

Klockan ett stängde vi för dagen och packade ihop. Åkte då med Karin, Jeanette, Pia och Anette till Bangsar Village II och Boudoir. Soong Ai Ling, en f.d Miss Malaysia, har öppnat ett nytt ställe för manikyr och pedikyr enligt nytt koncept. Det är alltid roligt att gå till sådana ställen med gäster efter som knappt någon går hemma i Sverige för det är så dyrt.

Vi blev väl mottagna av Soong Ai Ling själv och fick en meny med olika behandlingar att välja från. Till varje behandling hörde en dryck och man fick välja mellan te, kaffe, juice och ett glas vin.

Det var redan juldekorerat och fint, men det är ändå svårt att få någon julkänsla i värmen. Här sitter Jeanette och lyxar sig med två personer som gör henne tjusig!

Efteråt åkte jag till Michis kontor och deras fredagsöl. Idag hade de besök av Raymond * 2, en jobbar med visum och en är advokat. Det blev också det berömda tärningsspelet i några omgångar.

En rolig avslutning på en härlig dag. På kvällen blev det sedan middag hemma på balkongen. Skönt att mysa hemma med familjen efter några dagar borta!