22 mars 2020

Söndagspromenad och löjrom

Som varje dag går jag ut en lång promenad. Vissa människor hejar glatt när vi passerar varandra, andra korsar gatan och tittar ner i marken. Undrar om det beror på rädsla för smitta eller dåligt hyfs. Heja kan man ju alltid göra, även på distans. Några som i alla fall hejade glatt var Helene och Thomas från sin altan. Det blåste kallt så det blev ett kort samtal, men så roligt att se dem i alla fall!



Fortsätter fota den här kartan. Det kommer bli intressant någon gång i framtiden att titta tillbaka och se hur fort det spred sig. Det hade varit intressant att se en liknande karta för influensan någon gång också för att se om mönstret är detsamma.



Det blev god kvällsmat idag. Hittade löjrom från Ica i frysen och hade kvar lite skagenröra från fiskaffären. Lyxigare kan det inte bli. Till detta en egengjord öl från London. Idag fyllde Madeleine år så en extra hälsning till henne!




England är ju nästan ett av de få länderna i Europa, som tillsamman med Sverige, inte har stängt ner landet. Anna och Erik åkte iväg en bit söder om London och tog en ordentlig promenad med kaffe och svenska gifflar till sin picknickstund. Det ser väldigt fint ut!






Michi var ute och letade efter en gastub hem till lägenheten idag och råkade komma utanför Mont Kiara. När han skulle tillbaka hem åkte han in i en poliskontroll. Som tur var hade han med en tom tub han kunde visa upp. Allt som har med matlagning att göra är ok så han klarade sig igenom. Annars är det böter och upp till två års fängelse som kan bli straffet...




Jag är så tacksam för mina promenader. Man hör om flera turistande svenskar i Malaysia som inte får flyg hem. Det måste vara en fruktansvärd situation.