13 februari 2014

Akvariet får tillskott och träff med Jeanette

Började onsdag morgon med lite gång och simning. Skönt att träna på morgonen. Hinner det bli eftermiddag så blir jag för lat. Jeanette kom sedan hem hit vid halvtolv och vi tittade på tre avsnitt American Idol. Vi brukar ju kolla detta tillsammans varje år och nu har det kört igång igen. Vi kommer ju dock inte hinna titta på så mycket eftersom hon åker hem redan torsdag kväll till Sverige.

På torsdagen sedan kom akvariekillarna utrustade med de två koraller vi ville ha och akvariet blev så fint! Här kommer några bilder.




Var också på yoga på morgonen. Har ju inte varit på över två månader och snälla vänner vad det var jobbigt. Man blir ju så stel så snabbt!!! Kul att träffa Olivia igen och det blev en fika efteråt också. Sedan blev det snabbt hem och duscha. Skulle hem till Lotta Stenberg som är kassör i Svenska skolan. Jag är revisor och nu var det dags att revidera bokslutet. Det blev lite att gå igenom och en del frågor till styrelsen. Ibland är det lite en balansgång - man är alla kompisar här, samtidigt, om man ska göra ett jobb så skall man ju ta det på allvar och inte vara "snäll". Vi får väl se vad de säger. Årsmöte på måndag.